beautyfashiongirls

Beauty, fashion & lifestyle

Verhelp je puistjes

Leave a comment

Face girl 1

 

 

 

 


De een heeft er meer last van dan de ander .. puistjes , zelf heb ik er niet zo veel last van en daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Ik heb natuurlijk weleens een puistje maar niet zo veel als sommige andere mensen. Natuurlijk zijn er manieren om puistjes te voorkomen of om ze te camoufleren. Dus vandaag een what to do tegen puistjes.

Je gezicht goed reinigen , ik denk dat dit een van de beste tips is. Als jij elke avond met make-up op gaat slapen en je je gezicht niet goed schoonmaakt is de kans op puistjes natuurlijk groot. Maak daarom je gezicht goed schoon met make-up-reiniger en een gezicht reiniger en zelf smeer ik ook nog een goede crème op mijn gezicht. Ook een goede scrub helpt bij veel mensen al heel goed. Zelf ben ik heel enthousiast over de scrub van de hema voor een paar euro en de gelscrub van l’oreal paris. Een tijdje geleden kocht ik neus-strips bij de action gewoon om ze een keer uit te proberen, hierdoor verdwijnen oneffenheden op je neus binnen een korte tijd als je deze behandeling met strips blijft herhalen.

Het camoufleren van je puistjes kun je doen met een camouflage stick en foundation of bb-cream. Zelf raad ik voor mensen met puistjes eerder de bb-cream aan dan de foundation, want bb-cream is eigenlijk ook een dagcreme. Zoek even uit wat voor jou het beste werkt en laat je adviseren. Vaak kan het winkelpersoneel in een drogisterij je ook een stukje op weg helpen met goede producten tegen puistjes.

De zomer is de perfecte tijd tegen puistjes, door de zon droogt je huid uit en zo dus ook je puistjes. Helaas is de zomer maar tijdelijk en dus zo ook de zon. Maar ook hier is weer een oplossing voor, de zonnebank. Het is niet verstandig te vaak gebruik te maken van de zonnebank maar als je deze met mate gebruikt kan het een oplossing zijn voor je puistjes.

Als dit allemaal geen effect heeft en je toch echt van je puistjes af wilt kun je misschien is gaan praten met je huisarts of hij misschien een middel heeft tegen de puistjes. Ik hoop dat jullie iets aan deze tips hebben gehad en jullie allemaal van jullie puistjes af komen.

Author: beautyfashiongirls

Twee bloggende meiden met een passie voor beauty en fashion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s