beautyfashiongirls

Beauty, fashion & lifestyle

Maandag-struggles

1 Comment

tumblr_miw6q2Jtui1rlpyywo1_500

Ohnee, je word wakker en jahoor het is maandag, na een druk weekend begint weer die vreselijke schoolweek. Zelf heb ik niet zo heel veel moeite om de maandag door te komen maar het is vooral de gedachte op zondagavond dat maandag de hell weer begint.

Stay positive, misschien dat de maandag weer een hell is om te beginnen aan de lange wiskundeopgaven of dat ene laatste uur frans op maandag waar je een hekel aan hebt ! Maar het positieve aan de maandag is, is dat je al je weekend ervaringen kunt bespreken met je vriendinnen. Iedereen heeft dingen meegemaakt in het weekend, ook als je een leerweekend hebt gehad is er altijd nog wel iets waarover gepraat kan worden. Een negatief beeld wat je van de maandag kan hebben is dat het het begin van de week is. Hierdoor bedenk je je dat je nog 5 dagen op school moet zitten voor je weer weekend hebt. Probeer daarom ook wat leuke dingen in je doordeweekse vrije momenten te plannen, hierdoor zul je merken dat je een stuk positiever de week begint.

De tweede hell, de dinsdag. Zoals ik al schreef gaat de maandag voor mijn gevoel altijd best snel voorbij. Dit komt denk ik ook omdat ik op dinsdag 8 uur heb en hier het allermeest tegenop zie. Maar ook omdat ik op maandag altijd wat te vertellen heb over mijn weekend, en op dinsdag alle weekend dingetjes alweer besproken zijn. En natuurlijk ligt dinsdag dichter bij het begin van de week dan het midden of einde. Daarom is het een goed idee om op dinsdag iets leuks te plannen na school.

Zelf denk ik dat er geen perfecte tip is om dat begin van je week te overleven, ik denk dat je moet proberen op tijd te gaan slapen en wat leuke dingen hebt gepland. Maar blijf positief, school kan ook fun zijn met al je vrienden en vriendinnen !

Author: beautyfashiongirls

Twee bloggende meiden met een passie voor beauty en fashion.

One thought on “Maandag-struggles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s